Tiny series


Η SAMYANG με την εξαιρετική σειρά φακών Tiny series σας δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεστε εύκολα παντού, αποτυπώνοντας με τον πιο επαγγελματικό τρόπο τις καλύτερες στιγμές πιο εύκολα, κάθε μέρα!


Image 2


• AF 24mm F1.8 FE: Tiny but Astrofast:
Ιδανικός ευρυγώνιος φακός αυτόματης εστίασης για αστροφωτογραφία, ζυγίζει μόνο 230g έχει μήκος 71mm και χρησιμοποιεί 11 στοιχεία σε 8 ομάδες (7 ειδικοί φακοί - 2 ASP, 3 HR, 2 ED). Διαθέτει ίριδα 9 λεπίδων, σπείρωμα φίλτρου 58 mm και απόσταση εστίασης μόλις 0,19 m. Με μία νέα λειτουργία «Custom Mode» για αστροφωτογραφία, σας επιτρέπει να μετακινήσετε την εστίαση απευθείας στο άπειρο, κάνοντας κλικ στο κουμπί κατά την είσοδο στην προσαρμοσμένη λειτουργία.
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4

• AF 18mm F2.8 FE: Tiny but Super Wide:
Ένας εξαιρετικά συμπαγής φακός, ζυγίζει μόνο 145g, με ευρεία οπτική γωνία 100˚ σε full-frame. 8 από τα 9 γυάλινα στοιχεία του φακού είναι ειδικά κατασκευασμένα έτσι ώστε ο νέος γραμμικός κινητήρας STM να παρέχει γρήγορη, ακριβή και αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Διευρύνετε και εμβαθύνετε τον φωτογραφικό σας κόσμο με τον AF 18mm F2.8 FE έναν πρωτοποριακό ευρυγώνιο φακό AF που προσφέρει νέες δυνατότητες!


• AF 24mm F2.8 FE: Tiny but Wide:
Διαθέτει τόσο γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση όσο και ελάχιστη απόσταση εστίασης 24cm. Ο φακός ζυγίζει περίπου 93g και έχει μήκος 3,7cm χωρίς το κάλυμμα και το πίσω καπάκι. Αυτός ο φακός θα ήταν η καλύτερη επιλογή για φωτογράφους που θέλουν να αποτυπώσουν καθημερινές στιγμές με υψηλή ανάλυση. Είναι ιδανικός για υπαίθριες εκδηλώσεις και επίσης φωτογραφίες από κοντά, όπως ταξίδια, αθλητικές εκδηλώσεις, τοπίο, selfie, κατοικίδιο , πορτραίτο, φαγητό κ.λπ.


• AF 35mm F2.8 FE: Tiny but Mighty:
Αυτός ο φακός 35 mm είναι εξαιρετικά λειτουργικός. Είναι συμπαγής, ελαφρύς αλλά εμφανίζει οπτική απόδοση υψηλής ισχύος. Χάρη στην εξαιρετική οπτική τεχνολογία της Samyang, το μικρό του μέγεθος είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά για τέλεια ποιότητα εικόνας. Διαθέτει επτά στοιχεία σε έξι ομάδες, δύο ασφαιρικούς φακούς και έναν υψηλό διαθλαστικό φακό. Επίσης διαθέτει Ultra Multi Coating για ελαχιστοποίηση της εκτροπής και της περιττής διασποράς φωτός, ο φακός προσφέρει υψηλή ανάλυση από το κέντρο έως τις γωνίες της εικόνας. Ένας «μικροσκοπικός» φακός με εξαιρετική απόδοση ιδανικός τόσο για καθημερινή όσο και για ταξιδιωτική φωτογραφία!


Image 1 Image 2 Image 3 Image 4

• AF 35mm F1.8 FE: Tiny but All Around:
Είναι η τελευταία προσθήκη στην αγαπημένη σειρά φακών Tiny με συμπαγές μέγεθος, ελάχιστο βάρος, αθόρυβο AF και μεγάλο διάφραγμα F1.8. Αυτός ο νέος φακός διαθέτει προστασία από τη σκόνη, την ελαφριά βροχή, το χιόνι και παρέχει τη δυνατότητα λήψης εκπληκτικών εικόνων σε αντίξοες συνθήκες. Επίσης, ο διακόπτης AF/ MF σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο και να καταγράφετε τις καλύτερες λεπτομέρειες. Χάρη στο Linear STM (Stepping Motor) η ομάδα φακών εστίασης μπορεί να ελεγχθεί αθόρυβα και με ακρίβεια, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε φωτογραφίες και βίντεο!


• AF 45mm F1.8 FE: Tiny but Premium:
Αυτός ο φακός ανοίγει μια νέα σειρά φωτογραφικών στυλ και θεμάτων. Προσφέρει την υψηλή αντίθεση και τη διάσταση που χαρακτηρίζει τους ειδικούς φακούς, διατηρώντας παράλληλα την εντυπωσιακή ανάλυση χάρη στον εξαιρετικό οπτικό σχεδιασμό. Οι φωτογράφοι μπορούν να επωφεληθούν από το φωτεινό διάφραγμα F1.8, προσφέροντας θολό φόντο και τις λεπίδες 9 διαφράγματος που παράγουν εντυπωσιακά εφέ ηλιοφάνειας, προσθέτοντας δημιουργικότητα σε κάθε εικόνα. Επιπλέον, ο φακός είναι συμπαγής (5,61cm) και ελαφρύς (162g), οπότε είναι εξαιρετικά φορητός!


• AF 75mm F1.8 FE: Tiny But Absolute:
Αυτός ο φακός είναι μικρός και ελαφρύς για μεταφορά οπουδήποτε, οποτεδήποτε και έχει υψηλή ανάλυση που μπορεί να συλλάβει την ομορφιά της καθημερινής ζωής και των ανθρώπων. Η γωνία θέασης και η απόσταση λήψης είναι φυσικές, καθιστώντας την ιδανική για εγγραφή της καθημερινής ζωής. Χάρη στο μεγάλο διάφραγμα, το F1.8 και το εξαιρετικό οπτικό σύστημα, το bokeh είναι όμορφο, στρογγυλό και το φόντο είναι ήρεμο, κάνοντας το θέμα να ξεχωρίζει περισσότερο. Ζήστε ένα αθόρυβο και ακριβές σύστημα AF για λήψη φωτογραφιών και βίντεο και έναν νέο προσαρμοσμένο διακόπτη για προσαρμοσμένες λειτουργίες διαφράγματος. Απολαύστε τον φακό της επόμενης γενιάς της Samyang σε νέα οπτική γωνία!


Πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το AF 35mm F1.8 FE μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοποSamyangLensκαι στα παρακάτω κανάλια κοινωνικών μέσων.

* Samyang Website: http://www.samyanglensglobal.com
* Samyang Facebook: http://www.facebook.com/samyanglensglobal
* Samyang Instagram: http://www.instagram.com/samyanglensglobal
* Samyang YouTube: https://www.youtube.com/samyanglens