Η Samyang προσθέτει τον νέο φακό 135 mm στη σειρά VDSLR MK2, επεκτείνοντας τη σειρά Cine Lens


28 Οκτωβρίου 2021, Σεούλ, Νότια Κορέα- Η παγκόσμια μάρκα οπτικών Samyang Optics προσθέτει το νέο εστιακό μήκος 135 mm στην υπάρχουσα σειρά VDSLR MK2. Η σειρά VDSLR MK2 που παρουσιάστηκε τον Αύγουστο 2020 είναι μια συμπαγής σειρά κινηματογραφικών φακών ενισχυμένη με νέα χαρακτηριστικά. Το σετ MK2 περιλαμβάνει πλέον 6 από τις πιο χρησιμοποιούμενες εστιακές αποστάσεις: 14mm T3.1, 24mm T1.5, 35mm T1.5, 50mm T1.5, 85mm T1.5 και 135mm T2.2. Οι γρήγορες τιμές T-stop, η αγαπημένη ποιότητα εικόνας και οι βελτιωμένες φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες διατίθενται σε 6 διαφορετικά mount, όπως Canon EF και Sony E καλύπτοντας Full Frame αισθητήρα.Η επέκταση του σετ συμπαγών κινηματογραφικών φακών με τα 6 πιο χρησιμοποιούμενα εστιακά μήκη
Κληρονομώντας την αναγνωρισμένη πλέων ποιότητα εικόνας της αρχικής σειράς Samyang VDSLR, η αναβαθμισμένη σειρά MK2 έχει αναπτυχθεί για να αποτελέσει το βασικό σετ φακών για τους κινηματογραφιστές. Η Samyang πρωτοστάτησε στη σειρά κινηματογραφικών φακών, λανσάροντας τη σειρά VDSLR το 2014 και αποτέλεσε βασικό σετ για ανεξάρτητους κινηματογραφιστές και σκηνοθέτες έργων χαμηλού προϋπολογισμού για να διευρύνουν τους ορίζοντες της δημιουργικότητάς τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των 6 ετών, η Samyang συνεργάστηκε με την αγορά και παρουσίασε την ενημερωμένη σειρά VDSLR MK2, με νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά.


Κύρια Χαρακτηριστικά

Συμπαγής επαγγελματικός κινηματογραφικός φακός που καλύπτει μέγεθος αισθητήρα Full Frame

Το συμπαγές μέγεθος των φακών VDSLR της Samyang τους καθιστά ιδανικούς για λήψη με gimbal . Ο νέος VDSLR 135mm T2.2 MK2 έχει μήκος μόλις 12,2 cm και βάρος μόλις 866,4 g. Σε αντίθεση με το συμπαγές τους μέγεθος, οι φακοί VDSLR MK2 καλύπτουν αισθητήρες Full Frame (36x24 mm) και είναι έτοιμοι για λήψη βίντεο υψηλής ποιότητας.


Τα πιο δημοφιλή εστιακά μήκη – Διατίθενται σε 6 διαφορετικά mount

Η σειρά VDSLR MK2 έχει πλέον 6 εστιακές αποστάσεις: 14mm, 24mm, 35mm, 50mm, 85mm και 135mm. Αυτές είναι οι βασικές και πιο δημοφιλείς εστιακές αποστάσεις για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία. Και οι 6 φακοί είναι διαθέσιμοι και πλήρως συμβατοί με 6 διαφορετικές βάσεις: Canon EF, Sony E, Nikon F, Canon M, Fuji X και MFT. Είναι κατάλληλοι τόσο για συστήματα DSLR όσο και για συστήματα mirrorless και είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν όλους τους τύπους κινηματογραφιστών σε όλο τον κόσμο.


Μεγάλη εστίαση και δακτύλιος διαφράγματος χωρίς κλικ

Παρόλο που η σειρά VDSLR MK2 είναι συμπαγής σε μέγεθος, είναι πλήρως εξοπλισμένη, με διάφραγμα χωρίς κλικ και δακτυλίους γραναζιού εστίασης. Η μεγάλη βολή εστίασης άνω των 130° επιτρέπει στους κινηματογραφιστές να εστιάζουν με ακρίβεια στα θέματά τους, δημιουργώντας μια πιο επαγγελματική αίσθηση στα πλάνα βίντεο σε σχέση με τους φακούς αυτόματης εστίασης.


Γρήγορο διάφραγμα για καταστάσεις χαμηλού φωτισμού

Για ανεξάρτητους κινηματογραφιστές, ένας ευέλικτος φακός εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Η σειρά Samyang VDSLR MK2 έχει γρήγορα διαφράγματα T1.5 σε 24mm, 35mm, 50mm έως 85mm, T3.1 για 14mm και T2.2 για τα νέα 135mm. Αυτό ωφελεί τους κινηματογραφιστές και τους επιτρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στη σκηνή και στη δημιουργικότητα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την ποιότητα της εικόνας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, το ρηχό βάθος πεδίου που διατίθεται θολώνει το φόντο και τονίζει το θέμα, προσθέτοντας βάθος.


Νέο χαρακτηριστικό 1:


Στεγανοποίηση καιρού

Η νέα σειρά VDSLR MK2 περιλαμβάνει στεγανοποίηση από τις καιρικές συνθήκες προστατεύοντας το πιο ευάλωτο σημείο μεταξύ του φακού και της βάσης της κάμερας και έτσι αποτρέπει τη διείσδυση της σκόνης, της ελαφριάς βροχής και του χιονιού δύνοντας τη δυνατότητα λήψης εκπληκτικών εικόνων σε αντίξοες συνθήκες.


Νέα δυνατότητα 2:


9 λεπίδες διαφράγματος για εξαιρετικά εφέ Bokeh και Starburst

Αυτή η σειρά αναβαθμίστηκε με 9 λεπίδες διαφράγματος και στα 6 εστιακά μήκη, για να παρέχει ενοποιημένο ομαλό και κυκλικό bokeh. Προσθέτει τρισδιάστατη ποιότητα και ευχάριστο εφέ σε φόντο εκτός εστίασης. Μπορούν επίσης να δημιουργηθούν highlights αστρικής έκρηξης 18 ακτίνων.


Νέα δυνατότητα 3:


Ενημερωμένη σχεδίαση με πλευρικά εστιακά μήκη και στις 2 πλευρές

Τα μοντέλα Samyang VDSLR MK2 έχουν κομψό και νέο σχεδιασμό: Το μαύρο και ματ φινίρισμα ενισχύει τη χρηστικότητα και τον επαγγελματισμό στο σετ. Είναι ελαφριά αλλά στιβαρά και πλήρως εξοπλισμένα. Οι κλίμακες απόστασης είναι ευανάγνωστες και από τις δύο πλευρές, όπως και οι εστιακές αποστάσεις. Αυτά τα χαρακτηριστικά υποστηρίζουν και βοηθούν τους κινηματογραφιστές ώστε να λειτουργούν πιο διαισθητικά. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το ΝΕΟ VDSLR 135mm T2.2 MK2 μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της Samyang Optics και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης παρακάτω: